Organik Elma Sirkesi
Yörükçayır Organik Elma Sirkesi
Elma; Potasyum, Pektin, Malik Asit, Vitaminler Ve Kalsiyum Açısından Zengin Bir Meyvedir. Fermantasyon Süreci Elmaya Organik Asitler, Faydalı Enzimler, Yaşayan Dost Bakteriler Kazandırırken, Elmanın İçinde Bulunan Tüm Vitamin, Mineral Ve Besin Değerlerini Sentezleyerek Çoğaltır. Bu Sayede, Onları Daha Faydalı Ve Besleyici Kılar. Fermantasyon Yöntemiyle Elde Edilen Gıdalar Yaşayan Gıdalardır Ve Vücut İçin Çok Değerli Besin Kaynaklarıdır. Bizim İçin Olan Önemleri İse Yalnızca Bunlarla Sınırlı Değildir. Fermente Gıdalar Aynı Zamanda, Kendileriyle Birlikte Tüketilen Diğer Gıdaların İçerdiği Vitaminleri Kalın Bağırsakta Sentezleyerek Besinlerin Emilimini De Arttırır.